Hoppa till innehåll

Sanering i fastigheter och bostadshus

För fastighetsägare eller blivande fastighetsägare kan det komma fall då det behövs någon typ av sanering. Då är det viktigt att vända sig till ett saneringsföretag med de utbildningar och certifieringar som krävs för att få handa vissa ärenden.

Vissa fastigheter innehåller fortfarande delar som består av asbest. Asbest får inte bearbetas eller rivas utan rätt utbildning. Detsamma gäller sanering av PCB, som är mycket vanligt i exempelvis fogmassor och plastmattor.

För att sanera radon är det mer viktigt att hitta ett företag som har god erfarenhet av just radonsanering för att säkerställa att resultatet ska bli så bra som möjligt. Likaså sanering av olja och elektronik.

Vissa hus och lägenheter måst saneras från nikotin eller andra lukter. Det kräver också att hitta saneringsföretag med god erfarenhet av just den typen av sanering. Det gäller ju inte bara att få ett bra slutresultat utan arbetet måste ju även vara miljöanpassat samtidigt som det inte får kosta för mycket. Är inte saneringsarbetet akut bör du alltså kontakta flera olika saneringsfirmor för att hitta den bösta lösningen för just ditt problem.

Publicerat iArtiklar

Kommentarer är stängda.