Hoppa till innehåll

Nätstationer i plåt och betong – KL Industri

Robusta och tåliga nätstationer blir allt viktigare i denna föränderliga värld vi lever i då energiområdet och elproduktionen på ett tydligt sätt är mer utsatt och viktigt. Ju mindre störningar i eldistributionen vi kan uppnå, desto bättre!

Ett ledande nordiskt företag inom leverantörskedjan av nätstationer är KL Industri. De har huvudkontor och sin produktionsanläggning i Finspång vilket är perfekt ur geografiskt synpunkt då nordiska marknaden kan tillgodoses snabbt och enkelt med smidiga transporter.

KL Industri ser en ökad efterfrågan på säkra nätstationer som skyddar avancerad elektrisk utrustning för mellanspänningsnätet. I och med att nätstationerna byggs av plåt och betong uppfyller man de ständigt ökade kvalitetskraven inom segmentet. I den moderna fabriken i Finspång producerar de sina högkvalitativa nätstationer, också anpassat efter kundönskemål. Fabriken är uppbyggd och välanpassad i alla led efter den tillverkning de har, vilket ger bra förutsättningar för hög kvalitet, kostnadseffektiv och smidig produktion. Produkterna levereras sedan till kunder i Norden som efterfrågar driftsäkra installationer inom elnät och eldistribution. Se här deras produktutbud av nätstationer!

Publicerat iArtiklar

Kommentarer är stängda.